Ateljé

Ateljé Interiör 2

”Ateljé Hanna Gasanova” har jag öppnat år 2014 där jag ställde ut målningar och jobbade med kurser i akrylmåleri.

Undervisningar i Ateljé är ett sätt att undervisa som kan användas för att ersätta standardföreläsningssättet. Kurser i måleri är anpassade till olika åldrar. Den bygger på sunda pedagogiska principer, är mycket flexibel, är populär bland studenterna, och leder till en snabbt och effektivt lärande. Studenterna får möjligheten för övning att uppfinna och experimentera, vilket utvecklar unika individuella egenskaper hos varje student.

Ateljé gett mig möjligheten att ställa ut min konst och undervisa i akrylmåleri. Mina målningar fungerade som läromaterial och hjälpte studenterna att lära sig olika tekniker och färgkombinationer. Arbetsytan där studenterna arbetade var en centrerad och öppen miljö. Det lät dem kommunicera med varandra, hjälpa varandra och inspirera varandra medan de arbetade.

”Atelje Hanna Gasanova” tog emot besökarna som ville lära känna min konst. Det var en öppen utställning där alla kunde komma på dagarna, och även på kvällarna. Utställningar på min Ateljé gett mig möjligheten att kommunicera med åskådarna och ta emot deras kommentarer. Jag berättade om mina ideér och inspirationer, svarade på deras frågor och förklarade principer och regler i komposition, färgvalet och motiv till varje utav mina målningar. Kommunikationen mellan besökarna och mig var mycket uppskattad.

Gå till toppen