Ateljé Hanna Gasanova

Projektet:

“To understand the World you must first understand  Yourself”

Projektets syfte:

Vad vill jag uppnå?

Jag är en konstnär som inspirerad av årstidens färger. Färger är en viktig del av min konst.

Inledningsvis utbildad i Arkitektur, jag studerade vid Universitetet i Azerbajdzjan kursen för Arkitektur och Konstruktioner i min hemstad Baku, Azerbajdzjan. Jag började min karriär som bildkonstnär på heltid 2005.
Att leva med konstverk har en speciell betydelse för mig. Men efter några år att vara en aktiv konstnär kände jag att jag saknar arkitektur. Jag saknade processen att utveckla och visualisera idéer, leka med former, göra skisser och ritningar. Efter att funderat över, kom tanken på att arbeta med ett Projekt som kunde föra samman de två vackra världarna av Arkitektur och Dekorativa Konst. Genom att sätta ihop former, rytm, ljus och färger, försökte jag skapa berättelserna som utstrålar energi och effekt. jag har försökt att öppna min inre värld där passion för Arkitektur och Konst är det drivande kraften som har inspirerat mig att ta med samman Arkitektur och Dekorativa Konst.

Projektet get mig den stora möjligheten att skapa min Berättar Konst med berättelser om vackra platser, händelser, upplevelser och känslor. To understand the World you must first understand Yourself – det är meningen och syftet med mitt Projekt.

Läs hela texten (Engelska)

Koncept I : Architecture meets Decorative Art

Koncept II : Free to be Myself

Koncept III : Free to Act


Internationella Projektet

Du kan göra skillnad.

Museums utställningsprojekt:

“The Crossroads of the World”

I November 2018 var jag genom Monitoring-Övervakning utvald till ett Internationellt Projekt, “The Crossroads of the World” som jobbar med Pashmin Art Gallery i Hamburg, Tyskland.

Om Utställningen:

Pashmin Art Gallery utvalde konstnärer för ett museumprojekt som öppnades våren 2019 på Museum of Contemporary Art i Kina. Temat för utställningen var ”The Crossroad of the World”. Denna utställning visar hur inflytelserik konst kan föra kulturer tillsammans för vänskap mellan olika kulturer. Detta kommer att hjälpa oss att få en bättre värld för kommande generationer. Syftet med utställningen är att påbörja den intellektuella och konstnärliga utbytet mellan olika kulturer och fortsätta att bidra till denna kulturutbyte i framtiden.

Nedan ser du målningarna jag ställde ut

Gå till toppen