Undervisningar

Educ 11

Konst är en förståelse för världen och människan. När konstnären lever i den här världen blir hen en uppfinningsrik, sökande, vågad, självuttryckande forskare.


Det finns en unik roll för konstnärer och kreativa typer i den här nya eran. Att leva som konstnär, med öppna ögon och öppna hjärtan, som talare av sanningar och vinklar av hopp, är en viktig princip i mitt arbete som en konstnär och lärare i måleri. Jag vill att mina studenter ska släppa in den här världen och ge mening för händelser och känslor och sen via sina konstverk hjälpa människor att öppna ögon och se sanningen framför sig, som en väg till en bättre framtid. En konstnär hjälper människor att se världen.


Genom åren har jag arbetat pedagogiskt med både vuxna och barn. Mina kurser börjar jag med 10 viktiga regler i måleri som varje bra konstnär bör följa. Teorin kan vara ett användbart verktyg för nybörjande konstnärer därefter kan studenter kan söka sin egen stil, media, material och börja sin egna resa. Att måla är en mekanisk skicklighet – med ansträngning och tillämpad övning kan vem som helst lära sig att vara kompetent.


Det är ett stort nöje för mig att jobba med ungdomar och se dem säkra och glada över deras fina kreativa skapelser. Att jobba med ungdomar är en resa för mig där jag träffar kreativa unga människor. Resan börjar med att lära dem principiella grunder i inredning, design och konst som kan ge dem erfarenhet och förmågan att utveckla sig vidare, söka sina stilar och tekniker.

Gå till toppen